logo web color1

groepsfoto5

Home

El Mundo bestaat uit ruim 50 zangers en zangeressen onderverdeeld in sopranen, alten, tenoren en bassen. Het is een gezellig koor dat iedere woensdag van 20.00 tot 22.00 uur repeteert in de Lutherse Kerk in Nijmegen.

El Mundo is een vernieuwend wereldmuziekkoor met een verrekijker op de toekomst! We zingen de muzikale pareltjes van de wereld. Robuuste liederen uit Afrika, diepgaande melodieën uit Europa en vurige ritmes uit Zuid-Amerika. Daarbij laten we monumentale klassieke werken niet links liggen. We zingen drinkliederen en tango's, ballades en liefdesliederen. Sluit je ogen en je hoort een tropisch regenwoud. Het koor swingt, ontroert, verstilt, kikkert op, verwondert en inspireert. Niet alleen onze zangers en zangeressen maar zeker ook ons hooggeëerd publiek! En dit allemaal onder leiding van onze zeer ervaren en betrokken dirigent Willem van den Heuvel.

Wij treden gemiddeld twee keer per half jaar met veel plezier op.

Ons koor heeft o.a. optredens gedaan in de Slot Loevenstein, de Klif in Oosterhout, Petruskerk in Hees, Oortjeshekken in de Ooij, CWZ, Openluchttheater De Goffert, Verpleeghuis Joachim & Anna, Nijmegen Klinkt, Kerstspecial in Groesbeek en festival de Kaaij.
Jaarlijks organiseren wij 2 concerten.

In april 2017 hebben wij ons eerste lustrum gevierd met een meeting van verschillende muziekstromingen.

Om u kennis te laten maken met ons koor, klikt u op deze link van een film van ons combiconcert van 1 juli 2018: https://drive.google.com/open?id=1BgDYGAdxeZEivH23bJ9Y5gjp-IgAHNxQ

Ons koor kan altijd nieuwe leden gebruiken; vooral bij de heren (tenoren) is er ruimte voor nieuwe zangers.
Meer informatie kunt u krijgen via het secretariaat. Mail daarvoor naar onze secretaris Fred Penninx via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact met hem op 06 - 19151650.

Alleen voor leden